Women's Gallos Dyedron SS T-shirt - ID: A028236

kampagne

Peak PerformanceWomen's Gallos Dyedron SS T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Gallos Dyedron SS T-shirt fra Peak Performance

Women’s Gallos Dyedron LS T-shirt fra Peak Performance er en komfortabelt kortærmet dametrøje, der tørrer hurtigt og væger væk sved. Trøjen er farvet uden en eneste dråbe vand er blevet brugt, takket være en C02 farve teknologi ikke kun sparer vand, men også energi. Women’s Gallos Dyedron SS T-shirten har en normal pasform og måler 60,5 cm midt bagpå i størrelse S.
Vægt: 200 g
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Women's Gallos Dyedron SS T-shirt:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!