Women's Pender Tights - ID: A028206

kampagne

Peak PerformanceWomen's Pender Tights

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Pender Tights fra Peak Performance

Women’s Pender Tghts fra Peak Performance er elastiske, komfortable løbetights til damer i et stilfuldt design. De er yderst åndbare, transporterer effektivt fjerner sved og tørrer hurtigt, hvis det er vådt udenfor. Women’s Pender Tights har en stram pasform og måler 68,5 cm på inderbensømmen i størrelse S. Elastik i taljen med lille nøgle lomme indeni. Kil i skridtet for øget bevægelsesfrihed og minimeret risiko for at de glider op. Dobbelt stof med tekstur øger ventilation.
Vægt 250 gram
88% polyester, 12% elastan
Egenskaber for Women's Pender Tights:
Benlængde: Full Length
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Ja
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Ja
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Trænings bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!