Women's Printed Cropped Tights - ID: A028218

kampagne

Peak PerformanceWomen's Printed Cropped Tights

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Printed Cropped Tights fra Peak Performance

Women’s Printed Cropped Leggings fra Peak Performance er pænt mønstrede løbetights til damer i en elastisk og behagelig kvalitet. De er yderst åndbare, transporterer effektivt fugt og fjerner sved og tørrer hurtigt. Benlængde for Women’s Printes Cropped Leggings slutter lige over anklen, og er dermed lidt kortere, kun 56,5 cm ved inderbensøm i størrelse S. De har reflekterende detaljer for øget synlighed i mørke og bløde, flade flade sømme for at forhindre gnidning.
84% polyester, 16% elastan
Egenskaber for Women's Printed Cropped Tights:
Benlængde: Full Length
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Trænings bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!