Women's Running Structure Pants - ID: A028241

kampagne

Peak PerformanceWomen's Running Structure Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Running Structure Pants fra Peak Performance

Women’s Running Pants Opbygning af Peak Performance 's kørende bukser med en afslappet design til at passe lige godt i sporet i byen. Ligegyldigt hvor hårdt du træner, disse bukser holder dig kølig og fokuseret. Women’sRunning Struktur Pants transporter effektivt fjerner fugt og sved, tørrer hurtigt og er utrolig behagelige. De har en normal pasform og indersøm i benet der måler 68,5 cm i størrelse S. Skjulte lommer og elastik i taljen med løbegang. Elastiske manchetter ved anklerne med lynlås og reflekterende detaljer.
Vægt 310 g
100% polyester
Egenskaber for Women's Running Structure Pants:
Benlængde: Full Length
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Ja
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Trænings bukser

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!