Women's Structure Hooded Vest - ID: A028243

Peak PerformanceWomen's Structure Hooded Vest

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Structure Hooded Vest fra Peak Performance

Women’s Structure Hooded Vest fra Peak Performance er en ærmeløs hættetrøje til mænd, der foretrækker løbetøj i en mere afslappet stil, men med det samme tekniske stof, sportstøj har. Denne vest transporter effektivt fjerner fugt og sved, tørrer hurtigt og sikrer, at du er varm nok gennem hele træningen. Women’s Structure Hooded Vest normal pasform og måler 61,5 cm center igen størrelse S. Kængurulomme fremad, løbegang i hætten og elastisk kant på bagsiden.
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Women's Structure Hooded Vest:
Hovedmateriale: Polyester
Membran: Nej
Vægt: 360 g
Polstring: Upolstret
Hætte: Fast
Antal lommer: 1 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Når det kommer til tøj, der er skabt til outdoor-livets udfoldelser og oplevelser, er der flere brands, der er svære at komme udenom. Et af dem tør siges at være Peak Performance, der laver sports- og udelivsmode i den absolutte topklasse. Det samlede sortiment er i den grad et, der spænder bredt. Heri finder du alt fra skitøj til shorts og smarte T-shirts, der kan bruges til hverdag og på hike.

Mere fra Peak Performance

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!