Women's Structure Hooded Vest - ID: A028243

kampagne

Peak PerformanceWomen's Structure Hooded Vest

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Structure Hooded Vest fra Peak Performance

Women’s Structure Hooded Vest fra Peak Performance er en ærmeløs hættetrøje til mænd, der foretrækker løbetøj i en mere afslappet stil, men med det samme tekniske stof, sportstøj har. Denne vest transporter effektivt fjerner fugt og sved, tørrer hurtigt og sikrer, at du er varm nok gennem hele træningen. Women’s Structure Hooded Vest normal pasform og måler 61,5 cm center igen størrelse S. Kængurulomme fremad, løbegang i hætten og elastisk kant på bagsiden.
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Women's Structure Hooded Vest:
Hovedmateriale: Polyester
Membran: Nej
Vægt: 360 g
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 1 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!