Women's Structure Zipped Hooded Sweater - ID: A028244

kampagne

Peak PerformanceWomen's Structure Zipped Hooded Sweater

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Structure Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance

Women’s Struktur lynlås hættetrøje fra Peak Performance er en løbetrøje for mænd, der foretrækker afslappet stil, men stadig ønsker at have den tekniske og sportstøj udbud. Denne hættetrøje transporter effektivt sved og fugt væk fra kroppen, tørrer hurtigt og sikrer, og du opretholder en behagelig temperatur hele træningen. Women’s Struktur lynlås hætteklædte Jumper har normal pasform og måler 69 cm midt bagpå i størrelse S. Kængurulomme midten og løbegang i hætten. Elastik forneden bagpå og reflekterende detaljer ved ærmekant.
Vægt: 480 gram
Materiale: 100% polyester
Egenskaber for Women's Structure Zipped Hooded Sweater:
Materiale: Syntetisk
Lynlås: Fuldlængde
Kompression: Nej
Netpaneler: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbetrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!