Women's Track T-shirt - ID: A028227

Peak PerformanceWomen's Track T-shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Track T-shirt fra Peak Performance

Women’s T-shirt fra Peak Performance er en afslappet kortærmet damer skjorte passer til de fleste udendørs aktiviteter. Women’s t-shirt er lavet af en bomuld og polyester blanding, der gør den blød og behagelig, elastisk og hurtigttørrende. Trøjen har en normal pasform og måler 64 cm midt bagpå i størrelse S.
Vægt: 130 g
Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
Egenskaber for Women's Track T-shirt:
Materiale: Bomuld
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!