Women's Track Tank - ID: A028229

kampagne

Peak PerformanceWomen's Track Tank

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Track Tank fra Peak Performance

Women’s Tank fra Peak Performance er en komfortabel tank top til damer. Men dens polyester og bomuld blanding bliver den holdbar og blød med gode fugtspredende egenskaber og hurtig tørring. Women’s Track Tank har en smal pasform og måler 60 cm midt bagpå i størrelse S.
Vægt 90 g
Materiale: 65% polyester, 35% bomuld
Egenskaber for Women's Track Tank:
Materiale: Bomuld
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!