Women's West 4th Street Print Jacket - ID: A028211

kampagne

Peak PerformanceWomen's West 4th Street Print Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's West 4th Street Print Jacket fra Peak Performance

Women’s West 4th Street Print Jacket fra Peak Performance er et pænt designet vind jakke til kvinder, der passer lige godt i skoven som på byen. Women’s West 4th Street Print Jacket har en løs pasform og måler 45 cm midt bagpå i størrelse S. Mesh paneler for øget ventilation og reflekterende detaljer gør dig fuldt synlig selv i mørke.
Vægt 200 g
94% Polyamid 6% Elastan
Egenskaber for Women's West 4th Street Print Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Uforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Justerbar i talje: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Løbejakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!