Women's Zero Zipped Hooded Sweater - ID: A029395

kampagne

Peak PerformanceWomen's Zero Zipped Hooded Sweater

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Zero Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance

Women's Zero Zipped Hooded Sweater fra Peak Performance er en utrolig blød damehættetrøje med lang lynlås, hætte og stor kænguru. Skjorten er lavet af 100% slidstærk bomuld. Women's Zero Zipped Hooded Sweater har en normal pasform med ribstrikkede ærmegab og i kanten forneden.
Materiale: 100% bomuld
Egenskaber for Women's Zero Zipped Hooded Sweater:
Materiale: Bomuld
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Vindtæthed: Nej
Snedækkede bjerge, byens puls og fjerne skovstier – det hele er hjem for os. Peak Performance blev grundlagt i 1986 i Åre af to passionerede skiløbere, som ville revolutionere skitøj. I dag er vi et internationalt sportsmodemærke og innovation er stadig kernen i alt, hvad vi laver. Vi vil gøre det lettere at leve et aktivt liv. Vi forener derfor stil og funktion og skaber innovativt casual- og active-tøj til et liv i bevægelse. Vores produkter defineres af exceptionel kvalitet, banebrydende design og uovertruffen funktion. Velkommen til Peak Performance!

Mere fra Peak Performance

Se alle Trøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!