Caribou TC Extreme Jacket Men's - ID: A032383

kampagne

PinewoodCaribou TC Extreme Jacket Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Caribou TC Extreme Jacket Men's fra Pinewood

Women's Caribou TC Extreme Jacket fra Pinewood er en praktisk og lækker vind- og vandtæt friluftsjakke som klarer selv det værste vejr. Lavet i slidstærke TC-Lite™. Funktionsmembran for god vandtæthed og åndbarhed. Tapede sømme. Jakken er forsynet med 4-ways stretch i siderne, under armene og på bagsiden for ekstra smidighed. Feminint snit. Foret med High-Ventilation™ mesh for ekstra komfort. Brystlomme med vandafvisende lynlås. Inderlomme. Aftagelig, regulerbar, og vandtæt hætte med forstærket skygge for en perfekt pasform. Kan reguleres i den nederste kant. Velco ved ærmegab. Materiale: 92% polyester, 8% elastan
Foder: 100% polyester, 100% polyamid
Egenskaber for Caribou TC Extreme Jacket Men's:
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 14000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Pinewood er en førende producent af fritidsprodukter, som kombinerer høj kvalitet, god funktion, god pasform og godt design. Pinewood levererer jagttøj, fisketøj og friluftstøj til både voksne og børn med minimal miljøpåvirkning. Tøjet lader dig uhindret nyde fritidsaktiviteter uafhængigt af vejr og vind. Firmaet er familieejet og blev grundlagt i 1991.

Mere fra Pinewood

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!