Tectal - ID: A025217

POCTectal

Størrelseguide Mere info

Mere om Tectal fra POC

Tectal er en hjelm med høj ventilation, som er specielt udviklet til hårde forhold i cykelstien, til både hverdag og konkurrence. Tectal har en lav vægt, men stadig giver fuld beskyttelse med sin hårde skal og forstærket EPS liner. • Indvendigt netværk af aramidfiber for holdbarhed og beskyttelse
• Justerbar størrelse
• Reflekterende
Egenskaber for Tectal:
Køn: Unisex
Rotation protection: Nej
Beslag til goggles: Nej
Justeringsbar: Ja
Ventileret: Ja
Vægt: 340 g
Indbygget Recco: Ja
POC er en svensk virksomhed grundlagt i 2005. Deres mission er at gøre det bedste, de kan for at redde liv og reducere konsekvenserne af sportsrelaterede ulykker. I begyndelsen fik de stor opmærksomhed for deres nye idéer og løsninger for at forbedre sikkerheden indenfor skiracing. POCs unikke produkter formåede at reducere den kraft, der overføres til hjernen og kroppen ved fald, hvilket var innovativt. De arbejder kontinuerligt med nogle af verdens førende sportsmedicinske eksperter for at udvikle og forbedre produkterne.

Mere fra POC

Se alle Cykelhjelme

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!