Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Polar

-
Realiser dine mål med Polar sportsure, fitness-trackere og pulsure. Vi tror på, at alle er atleter. Uanset om du er erfaren prof eller ambitiøs begynder, vil vi hjælpe dig på din vej mod dine mål. Polar-produkter er kendt over hele verden for deres holdbarhed og nøjagtighed. Vores udvalg inkluderer også cykelcomputere med GPS, fitness- og løbeure, såvel som pulsure og præstations-trackere. Find din favorit og nå dine mål.

Polar

(39 varer)

I 1970'erne, da Polar blev grundlagt var der ingen præcise måde at måle pulsen på under træningen. I dag er pulsuret blevet et uvurderligt værktøj for mange mennesker, der ønsker at nå sit mål, uanset om det handler om at løbe maraton eller til at bevare sit helbred. At lytte til sin krop er det første skridt, men for virkelig at forstå det er, hvad det siger, er det der kan tage dig til det næste niveau.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!