CampFire Cookset S/S - Small - ID: A022947

PrimusCampFire Cookset S/S - Small

Mere info

Mere om CampFire Cookset S/S - Small fra Primus

Campfire Cookset S / S - Small er et holdbart køkkengrej i rustfrit 18/8 stål, en sand arbejdshest, designet til at holde i mange år. Specifikationer:
• To potter (1,0 og 1,8 liter)
• To låg med integreret dørslag
• Pande med sammenklappelig håndtag og aluminium belagt bund for jævn varmefordeling
• Gryderne pakkes kompakt sammen og lagres i den medfølgende opbevaringspose
• Vægt: 1200g
Egenskaber for CampFire Cookset S/S - Small:
Materiale: Rustfrit (rusttrægt) stål
Vægt: 1200 g
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Kogegrej & Stegepander

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!