CampFire Cutting Set - ID: A022951

PrimusCampFire Cutting Set

Mere info

Mere om CampFire Cutting Set fra Primus

Campfire Cutting Set er et smidigt sæt, der gør det let at forberede ingredienserne udendørs. Den består af et skærebræt i eg og en 15 cm lang kniv holdt i en polycotton beskyttelse.
 • Eg er holdbart, giver en god overflade til at forberede mad og har en naturlig effekt selv desinficerende
 • Kniven har en fleksibel stål klinge rustfri der er ideel til snitning, skæring og filetering
 • Enhed fungerer også som udgangspunkt ved udarbejdelsen ingredienser, og det har en indre overflade, der gør rengøringen nem
Egenskaber for CampFire Cutting Set :
Mål LængdexBreddexHøjde 28 x 42 cm
Vægt: 550 g
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Kogegrej & Stegepander

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!