CampFire Frying Pan Stainless Steel 25 cm - ID: A022945

kampagne

PrimusCampFire Frying Pan Stainless Steel 25 cm

Mere info

Mere om CampFire Frying Pan Stainless Steel 25 cm fra Primus

Campfire stegepande S / S 25 cm er en holdbar stegepande i rustfrit 18/8 stål med aluminium belagt bund for jævn varmefordeling. Kan placeres direkte over åben ild og har en meget kompakt opbevaring format, takket være den folde håndtaget i rustfrit stål. Opbevaringspose medfølger.
Egenskaber for CampFire Frying Pan Stainless Steel 25 cm:
Materiale: Rustfrit (rusttrægt) stål
Mål LængdexBreddexHøjde 25 x 25 x 5 cm
Vægt: 530 g
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Kogegrej & Stegepander

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!