CampFire Plate Stainless Steel - ID: A022954

PrimusCampFire Plate Stainless Steel

Mere info

Mere om CampFire Plate Stainless Steel fra Primus

Campfire plade S / S er stærke og holdbare plader af rustfrit levnedsmiddelkvalitet 18/8 stål. 21 cm i diameter med høje sider, hvilket gør det lettere at spise udendørs. Absorberer eller afgiver ikke smagsstoffer..
Egenskaber for CampFire Plate Stainless Steel:
Materiale: Stål
Mål LængdexBreddexHøjde 21 x 21x 4 cm
Vægt: 190 g
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!