Commuter Mug Fashion 0.3L - ID: A022984

kampagne

PrimusCommuter Mug Fashion 0.3L

Mere info

Mere om Commuter Mug Fashion 0.3L fra Primus

Commuter Mug mode 0.3l er et krus med dobbelte plast vægge, hurtigt klik knap til nem forsegling og silikone tætning omkring hætten for at forhindre væsken i at løbe ud. Commuter Mug Fashion 0.3l holder din drink varm, mens du er på din vej til arbejde eller ude på gåtur. • For kold eller varm drik
• Passer til de fleste bilholdere
• Kompakt design
Egenskaber for Commuter Mug Fashion 0.3L:
BPA-fri: Ja
Diameter x højde: 79 x 160 mm
Enhånds åbning: Ja
Vægt: 188 g
Rustfrit stål indvendigt: Nej
Rustfrit stål udvendigt: Nej
Volumen: 300
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Termokopper

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!