Commuter Mug Fashion 0.4L - ID: A022960

kampagne

PrimusCommuter Mug Fashion 0.4L

Mere info

Mere om Commuter Mug Fashion 0.4L fra Primus

Commuter Mug mode 0,4 l er et krus med dobbelte plast vægge, hurtigt klik knap til nem forsegling og silikone tætning omkring hætten for at forhindre væsken i at løbe ud. Commuter Mug Fashion 0,4 l holder din drink varm, mens du er på din vej til arbejde eller ud på gåtur. • For kold eller varm drik
• Passer til de fleste bilholdere
• Kompakt design
Egenskaber for Commuter Mug Fashion 0.4L:
BPA-fri: Ja
Diameter x højde: 81 x 197 mm
Enhånds åbning: Ja
Vægt: 280 g
Rustfrit stål indvendigt: Nej
Rustfrit stål udvendigt: Nej
Volumen: 400
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Termokopper

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!