Essential Pot Set 2.3L - ID: A031454

kampagne

PrimusEssential Pot Set 2.3L

Mere info

Mere om Essential Pot Set 2.3L fra Primus

Essential Pot Set 2.3L Primus er et perfekt sæt til dem, der ønsker mere madlavning i naturen. Et overkommeligt sæt med to gryder og en stegepande, der pænt pakket ind i hinanden og skaber en enkelt enhed, der ikke fylder meget plads i pakken. Lige velegnet i lejren, som vandringen. Begge gryder er lavet af aluminium, et let materiale, der også spreder varmen rigtig godt. Stegepande af hård anodiseret aluminium med non-stick belægning fungerer også som et låg til gryder. Non-stick letter pandekage frokost før arbejde, rengøring er også lettere.
• To 2.3 liter aluminiumgryder.
• En stegepande med non-stick belægning virker også som et låg.
• Tilpas til 2-5 personer.
• Kommer med gribetænger.
Egenskaber for Essential Pot Set 2.3L:
Volumen: 2300 L
Materiale: Aluminium
Vægt: 662 g
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Kogegrej & Stegepander

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!