PrimusEssential Stove Set 1.3l

Essential Stove Set 1.3l - ID: A031431

Mere info

Mere om Essential Stove Set 1.3l fra Primus

Essential Stove Set 1.3L er et meget overkommeligt stormkøkken fra Primus. Perfekt til dem, der ønsker mere madlavning i naturen. Dette sæt har alt, du behøver. Uanset om du er på udkig efter en lidt mere sjov picnic i byen eller vil du gå i gang med en lang vandretur. Enkelt og rent design, der giver maksimal kapacitet i praktisk format. Brænderen er integreret i etlæhegn, som giver en robust ovn, der er meget nem at sætte sammen i skoven, parken eller på tur. I tre enkle trin, er det klar til madlavning: Tage vindskærmen fra panden, tilslut gas og tænd for bludset. Når du pakker sammen kan alle dele rumme i gryden og danner en kompakt, enhed brænderen er også meget stille i forhold til andre køkkener.
Dette er den mindste variation af Essentials komfur Set og leveres med to 1.3 liters gryde af let aluminium, passende for 1-3 personer. Dækslet fungerer også som en stegepande og har en non-stick belægning så pandekagerne ikke brænder på. Ideel til mikro-eventyr tæt på byen.
• Vindbeskyttelse, med integreret brænder.
• To aluminiumgryder.
• En stegepande med non-stick belægning virker også som et låg.
• Kompatibel med de fleste gryder og pander på markedet
• Gribetang.
• Gas er ikke inkluderet.
Egenskaber for Essential Stove Set 1.3l:
Vindbeskyttelse: Ja
Vægt: 858 g
Brændselstype: Gas
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Stormkøkken

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!