Express Spider II - ID: A016498

kampagne

PrimusExpress Spider II

Mere info

Mere om Express Spider II fra Primus

Express Spider II er et slangemonteret gaskøkken som er et glimrende alternativ til top-monteret gaskomfurer. Køkkenet er stabil, holdbar, og let.
 • Slange monteret gaskøkken
 • Stabil (på grund af det lave tyngdepunkt), holdbar og let
 • Grydestøtte, der udfoldet sikres i den låste position, og foldes til mere kompakt, så du kan spare plads i din pakning
 • Leveres med en varme reflektor og nylon etui
 • Gas er ikke inkluderet
 • Brænde tid: 119 min ved 230 g
Egenskaber for Express Spider II:
Max. effekt: 2000 W
Mindste kogetid for 1 l. vand: 5
Pakkemål (l x b x h): 10,5 x 8,2 x 5 cm
Vindbeskyttelse: Nej
Vægt: 200 g
Brændselstype: Gas
Piezo-tænder: Nej
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Stormkøkken

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
389.00
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!