PrimusLite Plus Dark Olive

  Lite Plus Dark Olive - ID: A016510

  Mere info

  Mere om Lite Plus Dark Olive fra Primus

  Lite Plus Dark Olive er en kompakt og lav alt-i-én køkken med en unik låsemekanisme, der gør køkkenet meget stabil. Et robust, let og lille køkken, perfekt til solo eventyr eller kaffe til to.
  • Køkken og alt tilbehør, herunder en 100 gram LP gaspatron, kan passe i køkkenet 500 ml hårdt anodiseret aluminium gryde
  • Varmebestandig taske lavet af slidstærkt materiale G-1000 med inderside af filt, har et håndtag i sadelgjord til sikker håndtering og mulighed for at bruge køkkenet hængende
  • Dækslet reducerer tilberedningstiden og holder delene sammen på rygsækken og kan bruges som krus
  • Fodstøtte, der gør så køkkenet forbliver stabil selv på ujævne overflader samt et beslag til ophængning med krog inkluderet
  • Gas ikke inkluderet
  • Brænde tid: 59 minutter ved 100 g
  Egenskaber for Lite Plus Dark Olive:
  Max. effekt: 1500 W
  Materiale: Hårdt anodiseret aluminium
  Mindste kogetid for 1 l. vand: 4
  Pakkemål (l x b x h): 10 x 15 cm
  Vindbeskyttelse: Ja
  Vægt: 390 g
  Brændselstype: Gas
  Piezo-tænder: Ja
  Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

  Mere fra Primus

  Se alle Stormkøkken

  • Miljø & Etik

   Blank

   "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

    

   Erik Wirén, Sælgere, Primus

   Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!