Openfire Pan Large - ID: A031338

PrimusOpenfire Pan Large

Mere info

Mere om Openfire Pan Large fra Primus

Nyd det hele erfaring og tilberede mad over åben ild med Open Fire Pan fra Primus. Risten er lavet af en unik tre-lags materiale bestående af en kerne af aluminium med en rustfri stål. Dette skyldes, at aluminium leder varme godt og rustfrit stål, fordi det er holdbart og let at rengøre. kombinationen af disse to materialer gør kedlen 35% lettere, end hvis den var i stål og varmeafledning er betydeligt bedre end i almindeligt stål pander. Panderne har en generøs defineret kant for at gøre det lettere at vende og tage maden ud af panden. Håndtagene på siderne gør det nemt at bevæge sig rundt i panden over ilden. Benenes gevind er designet til at være lette at skrue på, selv om de bliver lidt tilhugget. Benene har særlige tråde, som forhindrer dem i at blive beskadiget. Firkantsprofilen af benene gør det nemmere at skrue dem af og på.
• Højde (mm):
250
• Bredde (mm):
760
• Længde (mm):
470
• Vægt (g):
4400
Egenskaber for Openfire Pan Large:
Materiale: Aluminium/rustfrit stål
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Kogegrej & Stegepander

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!