Powertrail Stove Piezo - ID: A031475

PrimusPowertrail Stove Piezo

Mere info

Mere om Powertrail Stove Piezo fra Primus

Power Trail Komfur Piezo er en let og foldbart stormkøkken fra Primus. Takket være den meget kraftige brænder og den brede flamme, passer denne udendørs køkken til større gryder og pander. Et perfekt valg, hvis du er på udkig efter noget, der optager minimal plads i tasken, og lave mad til en stor gruppe. • Monteret direkte oven på gascylinderen
• Fire foldelige grydestøtter
• Emballage pose
• Gas er ikke inkluderet
Egenskaber for Powertrail Stove Piezo:
Max. effekt: 4000 W
Vindbeskyttelse: Nej
Vægt: 137 g
Brændselstype: Gas
Piezo-tænder: Ja
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Stormkøkken

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!