Vacuum Bottle 0.75 - ID: A039864

kampagne

PrimusVacuum Bottle 0.75

Mere info

Mere om Vacuum Bottle 0.75 fra Primus

Vakuumflaske 0,75 fra Primus er en dobbeltvægget rustfrit stål vakuumflaske med ClickClose tætning og kombineret låg og støbeform. Alle termoser er belagt i pulverlakeret rustfrit stål. God isolering og lav vægt uden at gå på kompromis med holdbarheden.
Egenskaber for Vacuum Bottle 0.75 :
Diameter x højde: 86 x 260 mm
Vægt: 506 g
Rustfrit stål indvendigt: Ja
Rustfrit stål udvendigt: Ja
Volumen: 750
Den første Primus komfur blev fremstillet i 1892 af JV Svenson s Petroleum køkkenfabrik. Ordet Primus komfur er for længe siden et koncept for alle petroleum producerede køkkener, uanset fabrikat. I dag, mere end hundrede år senere, står mærket Primus stadig for innovation og høj kvalitet.

Mere fra Primus

Se alle Termokander

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Vi er meget glade, når vore produkter ender i Den Blå Avis! Så har du lykkedes., Det er en form for genbrug!"

   

  Erik Wirén, Sælgere, Primus

  Miljø: Hvis du regner med emissioner er det brændstof, der er synderen. Den energi, der går ind i køkkenet betyder, at vi gør brændstoføkonomiske køkken og gryder. Det næste skridt er materialet, og for at gøre produkter, der er bæredygtige.   Genbrug: Har ikke nogen egen genbrug, men al emballage, al metal i beholderne, og plast kan genbruges. Er med i REPA.   Etik: Har ikke nogen certificering, men det er på vej. Besøger selv fabrikkerne for at kontrollere, at alt er godt.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!