Real Turmat

-
Når du tager på eventyr langt fra moderne faciliteter, har du brug for enkel og ukompliceret ernæring. Siden slutningen af ​​det 20. århundrede har frysetørret mad været på markedet. Real Turmats frysetørrede produkter er lavet til at smage godt og give dig den ernæring, du har brug for, når du drager ud i naturen.

Real Turmat

(14 varer)

Frystørret mad

Frysetørring af mad betyder, at tilberedte eller friske ingredienser lægges i fryseren og derefter placeres i et vakuumkammer. I et vakuum bliver det frosne vand til gas, og maden eller råvaren tørrer. Når du åbner posen med frysetørret mad og tilføjer varmt vand, fylder du hullerne, hvor isen var.

Hos Outnorth er kvaliteten i fokus; vi vil have, at du har det absolut bedste. Derfor kan vi varmt anbefale Real Turmat, når du er ude i naturen.

Vælg bland forskellige retter

Sortimentet fra Real Turmat indeholder en række forskellige retter. Det eneste du skal gøre er at tilføje varmt vand direkte i posen, så er maden klar til at nydes. Forestil dig et let at lave, enkelt og velsmagende måltid højt oppe på en klippe, mens solen går ned og maler himlen lyserød. Det er det, vi kalder luksus!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!