Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Active Skin 4 With Flasks - ID: A169179

Julefest
20% - KODE

SalomonActive Skin 4 With Flasks

Størrelseguide Mere info

Mere om Active Skin 4 With Flasks fra Salomon

Active Skin 4 With Flasks fra Salomon er en træningsrygsæk med et let justeringssystem og elastisk materiale, der sidder sikkert på plads uden at hoppe, når du bevæger dig hurtigt fremad. Løbevesten har to brystlommer, hvor de medfølgende vandflasker kan få plads, samt andre opbevaringspladser til en ekstra jakke eller andre småting, du ønsker at have med til træningen.
  • SensiFit-designet bruger strækmateriale, der former efter kroppen og har nemme justeringer for pasform og stabilitet. Rygsækken hopper ikke, men tillader behagelig vejrtrækning
  • Quick Link er en innovativ justerbar brystrem, der giver dig mulighed for hurtigt at justere eller tage din rygsæk på, selv på farten. Den elastiske rem giver også lettere vejrtrækning under intens aktivitet
  • 2 strækbare lommer foran
  • Ryglængde: 38 cm
  • 2 flasker medfølger
Egenskaber for Active Skin 4 With Flasks:
Køn: Unisex
Rumfang: 4 L
Vægt: 270 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 30 x 1 x 38 cm
Hoftebælte: Nej
Aftageligt hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Ja
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
Reflekser: Nej
Salomon blev født ud af kærlighed til bjergene, og det var også ting, der giver frihed og hjælper til at udfordre dig selv i bjergene, der markerede starten back in the days, 1947. Den kærlighed er spildt over til mange andre sportsgrene. Salomon er i dag blandt de førende, selv i terrænløb, vandreture, mountain life, alpine og langrend.

Mere fra Salomon

Se alle Løberygsæk

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!