Juniors' RC Prolink - ID: A102094

SalomonJuniors' RC Prolink

Størrelseguide Mere info

Mere om Juniors' RC Prolink fra Salomon

Juniors' RC Prolink fra Salomon er langrendsstøvler til børn, der kører klassisk stil. Støvlerne har en varmende mikrofleece-foring og en lynlås-lukning med vandtæt lynlås, der gør det nemt at justere pasformen. Lynlåsen forhindrer sne og kulde i at trænge ind, så barnets fødder forbliver tørre og varme under hele turen.
  • PVC-fri
  • Quicklace™ lynlås-snøresystem til præcis og behagelig pasform; snøresystem i kevlar, der går gennem Polygliding-øjler.
  • Stabilitet, kontrol og kraftoverførsel. God fleksibilitet i forfoden for klassisk stil og stiv hæl for perfekt balance mellem drejning og stivhed.
  • Varmeformet hælkappe for øget stabilitet og komfort.
  • Mikrofleece-foring giver ekstra isolering og varme.
  • PROLINK Junior er en stabil ydersål, der er let at gå med og giver børn den perfekte balance mellem fleksibilitet og vridstivhed. Godt greb og holdbarhed takket være en speciel polymer.
Egenskaber for Juniors' RC Prolink:
Vægt pr. skistøvle: 510 g
Salomon blev født ud af kærlighed til bjergene, og det var også ting, der giver frihed og hjælper til at udfordre dig selv i bjergene, der markerede starten back in the days, 1947. Den kærlighed er spildt over til mange andre sportsgrene. Salomon er i dag blandt de førende, selv i terrænløb, vandreture, mountain life, alpine og langrend.

Mere fra Salomon

Se alle Langrendsski Støvler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!