Salomon Sko - Salomon sko og støvler er specielt designet til at kunne bruges i terrænet. Vi har et stort udvalg i Salomon fodtøj til både mænd, kvinder og børn, og til mange forskellige formål. Salomon brandet stammer tilbage fra 1947, og er kendt for sin kvalitet i bl.a. vandrestøvler, skistøvler og trailsko.

Salomon Sko

(3 varer)

Her gør gode outdoor Salomon sko en forskel

Salomon har i mange år været et af de førende brands inden for praktisk outdoor fodtøj. Det gør Salomon sko til det optimale valg, når du skal:

Salomon sko til børn og voksne, der er elsker naturen

Et par gode sko eller støvler er helt afgørende for at få den bedste oplevelse, når du vandrer og løber i uvejsomt terræn. Salomon har sko til både børn og voksne, så hele familien kan få de rette sko.Mens god påklædning i form af jakker og busker holder dig varm og tør på kroppen, holder Salomon sko dine fødder tørre, så du minimerer risikoen for vabler og smerter i fødderne.

Der er mange muligheder – vælg den rigtige Salomon sko

Når du skal ud i naturen, skal dit fodtøj passe til det aktuelle terræn, og de vejrforhold du forventer at komme ud i. Når du skal vælge sko, er der mulighed for at være meget specifik i dit valg, men du kan også vælge allround sko, der kan bruges under forskellige forhold.

Løbesko

Salomon har løbesko der passer til alle underlag, men er mest kendt for cross- og trailløbesko. Til vådt og mudret terræn kan du med fordel vælge en sko med grov sål, så du kan stå fast på bakkerne. I bjergrige områder og områder med hårdt underlag, hvor der er risiko for at slå foden ind i en sten, er sko med ekstra beskyttelse til tæer og fod at foretrække.

Vandresko og støvler

Vandresko skal give god beskyttelse til fødderne, og skal samtidig være behagelige, så du uden problemer kan gå i mange timer hver dag. På årets varme måneder kan du klare dig med en vandresko. Den er lettere end en støvle, og ikke så varm at gå med. I kolde områder og områder med ujævnt underlag, vil en vandrestøvle give mere støtte til foden, og vil bedre kunne holde fødderne varme. Du kan få flere tips i vores store guide til at komme i gang med vandring.

Salomon sko til arbejde og hverdagsbrug

Salomon sko har i en årrække været meget brugt blandt håndværkere og andre, der har behov for at gå meget i hverdagen. Skoene er utroligt slidstærke, og flere modeller er fremstillet i Gore-Tex, så du kan holde fødderne tørre. Mange modeller egner sig godt til almindeligt hverdagsbrug, og udvalget i farver og former, gør Salomon til en rigtig modesko. Bestil dine Salomon sko Outnorth.dk – Vi har altid produkter til ekstra gode priser.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!