Speedcross Pro - ID: A028815

kampagne

SalomonSpeedcross Pro

Størrelseguide Mere info

Mere om Speedcross Pro fra Salomon

Speed Cross Pro fra Salomon er de perfekte løbesko til mænd der løber i våd, mudret jord, hvor et sikkert greb og fleksibilitet er alt. Let vægt
Eftersom løb i mudrede terræner gør skoene tunge, er SpeedCross Pro fremstillet af så let materiale som muligt og med svejsede sømme for at opretholde en let vægt, men samtidig har høj fleksibilitet og bekvemmelighed.
Sikkert greb på alle overflader
Mud and Snow Contagrip med aggressiv mønstrede ydersål giver sikkert greb på bløde, våde, mudrede eller løse overflader.
Stram pasform
Sensifit med Quicklace og friktionsfri snørehuller der omslutter foden præcist og Endofit giver en tæt-på-den-jord følelse og komfort.
Ydersål
Premium Wet Traction Contagrip®
Mellemsål
Letvægts muskel
Injiceret EVA
Fodseng
Formstøbt EVA
Materiale top
Anti-debris mesh
Vandfast tekstil
Beskyttelse
Mud Guard
Pasform
Friktionsfri snørehul
Quicklace
Sensifit
Konstruktion i toppen
Mid feather konstruktion
Tunge
Snøre lomme
EndoFit
Tongue dæksel
Egenskaber for Speedcross Pro:
Letvægtsmodel: Nej
Udvendigt materiale: Syntetisk
Ydersål: Gummi
Membran: Nej
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 325 g
Drop: 10 mm
Salomon blev grundlagt i 1947 i hjertet af de franske alper. Francois Salomon og hans søn George var dem, der har designet mange af de tidlige moderne skibindinger og de fortsætter med at være innovative i sportens marked.

Mere fra Salomon

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!