Techamphibian 3 W - ID: A028894

SalomonTechamphibian 3 W

Mere info

Mere om Techamphibian 3 W fra Salomon

Techamphibian 3 W fra Salomon er en smart hybrid mellem vandsko og vandresko til damer. Med en sål, der passer perfekt i både våd og tør vejr, blød eller hård overflade og mesh overdel, der tørrer hurtigt - denne sko er perfekt på vandring, hvor du både er nødt til at vade over åer og gå over de tørre stepper. Techamphibian 3 W giver dig et sikkert greb på våde sten og overflader, selv under vand. Mesh stof over toppen er helt sømløs og tørrer utroligt hurtigt. Sensifit omslutter foden og Quicklace giver hurtig justering af snøring mens hælremmen komfortabelt sikrer, at foden bliver på plads.
Ydersål
High Traction Contagrip®
Sipping
Mellemsål
Dræning Ports
Formstøbt EVA
Fodseng
Die cut EVA
Lining
Tekstil Neopren Lycra
Materiale top
Anti-debris mesh
Åben emsh med åndbarhed
Hurtig tørrende mesh
Beskyttelse
Breakaway blonde-system
Pasform
Justerbar hælrem
Hæl, der kan klappes ned
Internal Sensifit
Quicklace
Tunge
EVA skum
Lomme til snørebånd
Mellemsål højde
8 MM / MM 18
Egenskaber for Techamphibian 3 W:
Tåbeskyttelse: Ja
Extra vattentålig: Ja
Materiale: Syntetisk
Vægt pr. sko: 260 g
Salomon blev grundlagt i 1947 i hjertet af de franske alper. Francois Salomon og hans søn George var dem, der har designet mange af de tidlige moderne skibindinger og de fortsætter med at være innovative i sportens marked.

Mere fra Salomon

Se alle Sandaler

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!