Vitane 8 Classic Prolink - ID: A027647

kampagne

SalomonVitane 8 Classic Prolink

Størrelseguide Mere info

Mere om Vitane 8 Classic Prolink fra Salomon

Salomon Vitane 8 Classic Prolink er en klassisk kvinders sko med prolinal sål. Perfekt hæl og uovertruffen komfort! Solomon Vitane 8 Classic Prolink er en støvle med prolinksål. For klassisk stil og med damespecifik pasform. Race-inspirerede design, optimal klassiske flex og et forbedret hælgreb med justerbar hælrem giver dig en støvle med forestillingen. Komforten er, som sædvanlig med Salomon, premier: Custom Fit for præcision og komfort og Thinsulate for at holde varmen hele dagen Solomon Vitane 8 Classic Prolink har Quicklace og en lidt bredere sidste.
Prolink, hvad er det?
Prolink er Solomon's pantented bindingssystem, der fjerner grænserne mellem Rottefella og Salomon. Hvad der engang var umulige er nu muligt, at du kan bruge med Salomon Sko på en Rottefella NNN binding. Hvis dine sko har Prolinksål. Du kan også bruge dine langrendssko, der har Rottefella NNN-sole på en Prolink-binding.
I sammenligning med Salomon's SNS-bindinger er Prolink en lavere binding, der giver en bedre kørefølelse. SNS-bindingerne er igen stabile og giver bedre kontrol. Salomon Sko med SNS sål fungerer stadig kun på ski med bindinger SNS (SNS Pilot eller SNS Profil). Prolink er derfor ikke kompatibelt med SNS-systemerne.
Kort sagt:
Salomonsko med Prolinksål er kompatible med Prolink-binding eller Rottefella NNN-binding.
Langrendssko med Rottefella NNN-sål er kompatible med Salomon Prolink-binding.
Egenskaber for Vitane 8 Classic Prolink:
Vægt pr. skistøvle: 780 g
Salomon blev grundlagt i 1947 i hjertet af de franske alper. Francois Salomon og hans søn George var dem, der har designet mange af de tidlige moderne skibindinger og de fortsætter med at være innovative i sportens marked.

Mere fra Salomon

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!