SalomonVitane 8 Classic Prolink

kampagne

  Vitane 8 Classic Prolink - ID: A027647

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Vitane 8 Classic Prolink fra Salomon

  Salomon Vitane 8 Classic Prolink er en klassisk kvinders sko med prolinal sål. Perfekt hæl og uovertruffen komfort! Solomon Vitane 8 Classic Prolink er en støvle med prolinksål. For klassisk stil og med damespecifik pasform. Race-inspirerede design, optimal klassiske flex og et forbedret hælgreb med justerbar hælrem giver dig en støvle med forestillingen. Komforten er, som sædvanlig med Salomon, premier: Custom Fit for præcision og komfort og Thinsulate for at holde varmen hele dagen Solomon Vitane 8 Classic Prolink har Quicklace og en lidt bredere sidste.
  Prolink, hvad er det?
  Prolink er Solomon's pantented bindingssystem, der fjerner grænserne mellem Rottefella og Salomon. Hvad der engang var umulige er nu muligt, at du kan bruge med Salomon Sko på en Rottefella NNN binding. Hvis dine sko har Prolinksål. Du kan også bruge dine langrendssko, der har Rottefella NNN-sole på en Prolink-binding.
  I sammenligning med Salomon's SNS-bindinger er Prolink en lavere binding, der giver en bedre kørefølelse. SNS-bindingerne er igen stabile og giver bedre kontrol. Salomon Sko med SNS sål fungerer stadig kun på ski med bindinger SNS (SNS Pilot eller SNS Profil). Prolink er derfor ikke kompatibelt med SNS-systemerne.
  Kort sagt:
  Salomonsko med Prolinksål er kompatible med Prolink-binding eller Rottefella NNN-binding.
  Langrendssko med Rottefella NNN-sål er kompatible med Salomon Prolink-binding.
  Egenskaber for Vitane 8 Classic Prolink:
  Vægt pr. skistøvle: 780 g
  Salomon blev grundlagt i 1947 i hjertet af de franske alper. Francois Salomon og hans søn George var dem, der har designet mange af de tidlige moderne skibindinger og de fortsætter med at være innovative i sportens marked.

  Mere fra Salomon

  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
  Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
  Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
  Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
  Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!