Scarpa Sko

(14 varer)

Scarpa er et akronym for Società Calzatureria Asolana Riunita Pedemontana Anonima, der er en italiensk virksomhed, der producerer højkvalitative sko og støvler. Virksomheden blev allerede etableret tilbage i 1938 af Lord Rupert Iveagh, men blev efterfølgende overtaget af familien Parisotto, som også den dag i dag driver virksomheden og har gjort den til et værdsat brand verden over.

Italienske sko af den højeste klasse

Når du køber et par Scarpa sko, ved du, at du har gjort en god investering. Takket være den optimale pasform og elegancen er skoene velegnede til et aktivt udendørs liv, uanset om du lufter hunden eller befinder dig i bjergrige og snedækkede landskaber. Skoene fås både til mænd og kvinder i flere forskellige designs og størrelser, så du kan gennemføre hårdføre aktiviteter, uden at slide på dine fødder.

Scarpa Mojito - en flot, behagelig og let skomodel

En af de mest populære sko fra Scarpa er modellen Mojito. Skoene produceres i mange forskellige farver, og de er kendt for at være flotte, behagelige og ekstremt lette, hvilket gør dem velegnede som hverdagssko.

Modellen Mojito består af sålen Vibram Spyder med ruskind, der giver en optimal støtte til fødderne, og den forreste del af tåen giver ikke bare en flot finish, men også en god beskyttelse mod snavs og slid. Ønsker du at skille dig ud fra mængden, findes Mojito i flere flotte farver, men den fås også i nogle lidt mere subtile farver, hvorfor du opnår et mere diskret look. Du kan derfor uden problemer gå efter din helt personlige smag, når du vælger denne sko.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!