Hiking Mid Knee - ID: A029084

kampagne

SealskinzHiking Mid Knee

Størrelseguide Mere info

Mere om Hiking Mid Knee fra Sealskinz

Hiking Mid Knie i herremodel er en medium let og vandtæt sok, der er perfekt til en lang række aktiviteter og forhold, hvor der er behov for lige balance mellem varme og åndbarhed. Hiking Mid Knee er designet med Sealskinz egen vandtætte Stretchdry-teknologi, der er åndbar og vindtæt. Hiking Mid Knee har en merinouldforing til fugtighedskontrol og komfort. Ankeln er elastisk og strømpen har forstærkning på forsiden af benet. En Y-gore hæl design giver en sikker pasform Fjederhæl, tå og underside absorberer stød, og beskyttelse mod tryk og friktion reducerer risikoen for blistre. En minimal søm ved tå forhindrer friktion.
materialer
90% nylon, 10% elastan
Hydrofil membran:
38% Merinould / 38% Acryl / 22% polyester / 2% elastan
Egenskaber for Hiking Mid Knee :
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Ja
Forstærket over smalben: Ja
Kompression: Nej
Mærket venstre/højre: Nej
Materiale: Uld/Syntetisk
SealSkinz har mere end 30 års erfaring indenfor udvikling og producering af sportsudstyr. De har fået hjælp fra de bedste atleter indenfor bjergbestigning, cykling, skiløb, løb og sejlads så de kan producere så effektive produkter som muligt med en samtidig høj kvalitet. Disse atleter har muliggjort, at SealSkinz produkter leverer høj komfort, så du kan præstere uanset verjforhold. En række af Sealskinz produkter er endda vandtætte, så du kan holde dig varm og tør i regnvejr.

Mere fra Sealskinz

Se alle Løbestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!