Ultra Grip Glove - ID: A029083

kampagne

SealskinzUltra Grip Glove

Størrelseguide Mere info

Mere om Ultra Grip Glove fra Sealskinz

Ultra Grip Glove er vandtæt, åndbar og vindtæt. Indeholder Sealskinz patenteret Stretchdry teknologi. Ultra Grip Glove giver fremragende greb og kontrol til en lang række udendørs aktiviteter. Ultra Grip Glove er designet med Sealskinz teknologi, der er vandtæt, vindtæt og åndbar. Chevrot tryk i håndfladen og fingrene for fast greb, selv når det er vådt. til varme, fugtighedskontrol og komfort. Ultra Grip Glove har stramt strikket stretch for komfort og smidighed, pegefinger og tommelfinger til brugerdefineret touchscreen.
Materialer
Ydre: 96,5% Nylon, 3,5% Elastan
Membran: Hydrofilt membran
Indre: 84% Merinould, 14% Nylon, 2% Elastan
Egenskaber for Ultra Grip Glove:
Udvendigt materiale: Syntetisk
Handskemodel: Femfingerhandske
Inderside: Foret
For: Uld
Aftageligt for: Nej
Membran: Other
Vandtætte: Ja
Vindtætte: Ja
SealSkinz har mere end 30 års erfaring indenfor udvikling og producering af sportsudstyr. De har fået hjælp fra de bedste atleter indenfor bjergbestigning, cykling, skiløb, løb og sejlads så de kan producere så effektive produkter som muligt med en samtidig høj kvalitet. Disse atleter har muliggjort, at SealSkinz produkter leverer høj komfort, så du kan præstere uanset verjforhold. En række af Sealskinz produkter er endda vandtætte, så du kan holde dig varm og tør i regnvejr.

Mere fra Sealskinz

Se alle Hverdagshandsker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!