Compass 58 Kayak - ID: A045637

SilvaCompass 58 Kayak

Mere info

Mere om Compass 58 Kayak fra Silva

Silva Compass 58 Kayak Komplet er et kompas, der kan sættes fast på en kajak. Silva Compass 58 Kayak Komplet er et lille og let kompas med fastgørelsesanordning, som passer til en kajak. Hægt gummistropperne fast i dæklinerne på kajakken ved hjælp af hagerne og, vupti, så har du et kompas du kan aflæse uden at skulle slippe pagajen.
Egenskaber for Compass 58 Kayak:
Kompastype: Styrekompas
Forstørrelsesglas: Nej
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 85x55x72 mm
Måleskala i cm: Nej
Vægt: 115 g
Måleskala i tomme: Nej
Selvlysende markeringer: Ja
The world leader when it comes to compasses is named Silva, no doubt about it. Back in 1933 they invented the liquid-filled compass, and they've been leading the development since then.

Mere fra Silva

Se alle Kompas

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Silva har undergået forandringer, og udvikler i øjeblikket en ny miljøpolitik."

   

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet en indsats for bæredygtighed. Følger kemikalielovgivning REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances), og er engageret i REPA (produktionsansvarlige til genbrug af emballage). I fremstillingen er man altid på udkig efter den miljøvenlige løsning. Alle Silva Produkter bliver mærket med oplysninger for at lette genbrug.   Genbrug: Når det kommer til plastemballage, vælger man udvalgte plastmaterialer, der kan genbruges. For produkter, er det vigtigt, at produkterne er ekstremt holdbare, og de har ikke fundet en måde at genbruge de produkter endnu.   Etik: Code of Conduct med leverandører i Asien. Gør revisioner for at bekræfte overholdelse.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!