Distance Run Belt - ID: A034197

SilvaDistance Run Belt

Mere info

Mere om Distance Run Belt fra Silva

Distance Run Belt fra Silva er et let, fleksibelt og smart løbebånd. Komfort kombineret med sikkerhed. Forestil dig din telefon, nøgler og kreditkort er alle sammen med dig - tæt, sikkert og tørt. Bæltet er elastisk, let at justere og har mesh på ryggen for en behagelig pasform. Mens det er lille og fleksibel, kan Distance Run stadig lade dig bære mere end øjet kan se. To simple lommer, en vandtæt og ekspanderbar lomme, der passer til at passe til større telefoner eller ekstra tilbehør, såsom bars eller geler. De reflekterende områder bidrager til øget synlighed og giver sammen med SILVA Tyto lysestager en sikker træning i mørket.
Egenskaber for Distance Run Belt:
Antal lommer: 2 st
Regntæt: Ja
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 450 x 270 x 80 mm
The world leader when it comes to compasses is named Silva, no doubt about it. Back in 1933 they invented the liquid-filled compass, and they've been leading the development since then.

Mere fra Silva

Se alle Bæltetasker

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Silva har undergået forandringer, og udvikler i øjeblikket en ny miljøpolitik."

   

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet en indsats for bæredygtighed. Følger kemikalielovgivning REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances), og er engageret i REPA (produktionsansvarlige til genbrug af emballage). I fremstillingen er man altid på udkig efter den miljøvenlige løsning. Alle Silva Produkter bliver mærket med oplysninger for at lette genbrug.   Genbrug: Når det kommer til plastemballage, vælger man udvalgte plastmaterialer, der kan genbruges. For produkter, er det vigtigt, at produkterne er ekstremt holdbare, og de har ikke fundet en måde at genbruge de produkter endnu.   Etik: Code of Conduct med leverandører i Asien. Gør revisioner for at bekræfte overholdelse.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!