Field - ID: A023266

SilvaField

Mere info

Mere om Field fra Silva

Compass fra Silva med skalaer i mm 1: 50.000 og 1: 25.000. Kompatibel med de fleste kort. DryFlexgummi for komfort og greb.
Egenskaber for Field:
Kompastype: Linealkompas
Forstørrelsesglas: Nej
Vægt: 28 g
Måleskala i cm: Ja
Måleskala i tomme: Nej
Selvlysende markeringer: Nej
The world leader when it comes to compasses is named Silva, no doubt about it. Back in 1933 they invented the liquid-filled compass, and they've been leading the development since then.

Mere fra Silva

Se alle Kompas

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Silva har undergået forandringer, og udvikler i øjeblikket en ny miljøpolitik."

   

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet en indsats for bæredygtighed. Følger kemikalielovgivning REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances), og er engageret i REPA (produktionsansvarlige til genbrug af emballage). I fremstillingen er man altid på udkig efter den miljøvenlige løsning. Alle Silva Produkter bliver mærket med oplysninger for at lette genbrug.   Genbrug: Når det kommer til plastemballage, vælger man udvalgte plastmaterialer, der kan genbruges. For produkter, er det vigtigt, at produkterne er ekstremt holdbare, og de har ikke fundet en måde at genbruge de produkter endnu.   Etik: Code of Conduct med leverandører i Asien. Gør revisioner for at bekræfte overholdelse.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!