Pocket Compass - ID: A030791

SilvaPocket Compass

Mere info

Mere om Pocket Compass fra Silva

Pocket Compass er et handy lille kompas fra Silva, der passer perfekt i lommen. Kan fastgøres til din taske eller bæltestrop med en karabinhage, og termometeret giver dig mulighed for at holde styr på omgivelserne. Et perfekt kompas til at have som backup, så du altid er klar. Termometer med Fahrenheit og Celsius
Egenskaber for Pocket Compass:
Mål Længde x Bredde x Tykkelse 5 7x 47 x 9 mm
Vægt: 16 g
The world leader when it comes to compasses is named Silva, no doubt about it. Back in 1933 they invented the liquid-filled compass, and they've been leading the development since then.

Mere fra Silva

Se alle Kompas

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Silva har undergået forandringer, og udvikler i øjeblikket en ny miljøpolitik."

   

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet en indsats for bæredygtighed. Følger kemikalielovgivning REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances), og er engageret i REPA (produktionsansvarlige til genbrug af emballage). I fremstillingen er man altid på udkig efter den miljøvenlige løsning. Alle Silva Produkter bliver mærket med oplysninger for at lette genbrug.   Genbrug: Når det kommer til plastemballage, vælger man udvalgte plastmaterialer, der kan genbruges. For produkter, er det vigtigt, at produkterne er ekstremt holdbare, og de har ikke fundet en måde at genbruge de produkter endnu.   Etik: Code of Conduct med leverandører i Asien. Gør revisioner for at bekræfte overholdelse.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!