Strive Ultra Light - ID: A145745

SilvaStrive Ultra Light

Mere info

Mere om Strive Ultra Light fra Silva

Strive Ultra Light fra Silva er en ultralet løbevest med dobbelte brystremme for en fleksibel og behagelig pasform, fløjte for ekstra sikkerhed og reflekterende detaljer, så du er mere synlig i mørket.
 • Fire lommer foran samt to lommer til bløde vandflasker (vandflasker medfølger ikke)
 • Lomme på ryggen
 • XS/S (139 g), M (157 g) og L/XL (178 g)
Egenskaber for Strive Ultra Light:
Køn: Unisex
Vægt: 157 g
Hoftebælte: Nej
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Nej
Væskesystem inkluderet: Nej
Integreret regnslag: Nej
Reflekser: Ja
Silva blev født takket være tre opfindsomme orienteringsmestre, der i 1933 skabte et væskefyldt kompas. Et kompas, der var meget enklere og mere præcist end dem, der var på markedet dengang. Virksomheden er siden vokset og med erfaring fra det barske nordiske klima kan du føle dig sikker på, at Silvas produkter kan modstå hårdt vejr. Kompasset er i dag et oplagt produkt i Silvas sortiment, men de tilbyder også andre produkter til forskellige udendørs sportsgrene.

Mere fra Silva

Se alle Løberygsæk

 • Miljø & Etik

  Blank

  "Silva har undergået forandringer, og udvikler i øjeblikket en ny miljøpolitik."

   

  Mauricio Sepulveda, Quality Manager, SILVA

  Miljø: Har startet en indsats for bæredygtighed. Følger kemikalielovgivning REACH, RoHs (Restriction of Hazardous Substances), og er engageret i REPA (produktionsansvarlige til genbrug af emballage). I fremstillingen er man altid på udkig efter den miljøvenlige løsning. Alle Silva Produkter bliver mærket med oplysninger for at lette genbrug.   Genbrug: Når det kommer til plastemballage, vælger man udvalgte plastmaterialer, der kan genbruges. For produkter, er det vigtigt, at produkterne er ekstremt holdbare, og de har ikke fundet en måde at genbruge de produkter endnu.   Etik: Code of Conduct med leverandører i Asien. Gør revisioner for at bekræfte overholdelse.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!