Mini Down Skirt - ID: A056875

kampagne

SkhoopMini Down Skirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Mini Down Skirt fra Skhoop

Mini Down Skirt er Skhoops korteste dækkenederdel med varmende dunpolstring. Varmer særdeles godt gennem vinteren og passer perfekt med talje-lange jakker så du får varmen i den bageste uden at skulle have en lang vinter jakke. Skhoop korteste mini nederdel med sporty design og varm, komfortabel dunfyld.
• 2-vejs YKK lynlås foran for nem adgang til og fra nederdelen
• Coinpocket
• Bæltestropper i taljen
• Elastisk ryg taljen for optimal pasform
Nederdel Længde foran: 37 cm
Nederdel Længde bag: 40cm
Ydermateriale: 100% Polyester
Funktion: vindtæt og vandafvisende, CIRE 80% ned, 20% fjer, 500 bæreevne
Egenskaber for Mini Down Skirt :
Materiale: Syntetisk
Længde: Kort
Model: Lige
Vandtæt: Nej
Bæltestropper: Nej
Vandafvisende: Ja
Vægt: 165 g
For: Varmtforede
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Stretch: Nej
SKHOOP gør trendy sporty tøj i stærke farver til sporty piger. Alt tøj er også designet i Åre, Sverige. Der giver plus point!

Mere fra Skhoop

Se alle Nederdele & Skorts

 • Miljø & Etik

  Blank

  Vi arbejder så meget og så langt, som vi kan i stilhed., Det er meget vigtigt med miljøet, og vi finder, at mange af vores kunder, også syntes det. Flere og flere mennesker bliver bevidste om det. Dette er virkelig cool!"

   

  Sissi Kewenter, Design & Produktion, SKHOOP

  Miljø: Har ikke nogen farlige farvestoffer i tøj. Kontrollerer stofferne mod REACH, EU:s nye kemikalielovgivning om stoffer, stoffer må indeholde. De der er testet til dato er godkendt. Er med i organisationen REPA.   Genanvendelse: På kontoret, genbruger man, og de fleste går til og fra arbejde.   Dyr: Dunet bliver kun taget fra fugle, hvor fuglen bliver brugt og fjer er et biprodukt. Mulesing-fri merino uld.   Etik: Arbejder meget med Kina, hvor der er et langt kontrakt. "Vi ville aldrig acceptere børnearbejde. I Kina er det anderledes, hvor en 15-årig kan arbejde på fabrikkerne. Når vi møder en ny leverandør, spørger vi altid om miljøet og forholdene på fabrikkerne. Fabrikker, hvor der er børnearbejdere, eller hvor arbejderne sover på gulvet, ville vi aldrig tolerere. " Sissi Kewenter
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!