Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Original Skirt - ID: A056867

kampagne

SkhoopOriginal Skirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Original Skirt fra Skhoop

Den klassiske dække nederdel! Skhoops første er blevet en uundværlig vinter genstand for mange. Den fulde længde versionen opvarmer ben og bag og er et pænere alternativ til overtræks bukser! Dette års udgave er en smule mere elegant, men stadig lige så sporty og funktionelle. Skhoop’s første dæksel nederdel er en vinter klassiker nu, og mange kalder det simpelthen" "Årekjolen". "Med lang model, vandafvisende yderstof og 2-vejs lynlås i siden at nemt tage den af og på. En smidig og varm dække nederdel af den bedste kvalitet og pasform.
• Længde foran: 88 cm
• Ryglængde: 88 cm
Funktioner:
• 2-vejs YKK lynlåse på højre side for nem af- og påklædning, samt for individuel tilpasning af den nederste bredde
• 1-vejs YKK lynlås i venstre side for at justere bredden i bunden
• 2 håndlommer med YKK lynlåse
• Bæltestropper ved taljen
• Elastisk bag i taljen for bedste pasform
• Materiale: 100% Polyester
• Funktionel: vindtæt og vandafvisende, CIRE 80 gram polstring
Egenskaber for Original Skirt :
Længde: Knælængde (under knæ)
Materiale: Syntetisk
Model: Lige
Vandtæt: Nej
Bæltestropper: Ja
Vandafvisende: Ja
Vægt: 326 g
For: Varmtforede
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
SKHOOP gør trendy sporty tøj i stærke farver til sporty piger. Alt tøj er også designet i Åre, Sverige. Der giver plus point!

Mere fra Skhoop

Se alle Nederdele & Skorts

 • Miljø & Etik

  Blank

  Vi arbejder så meget og så langt, som vi kan i stilhed., Det er meget vigtigt med miljøet, og vi finder, at mange af vores kunder, også syntes det. Flere og flere mennesker bliver bevidste om det. Dette er virkelig cool!"

   

  Sissi Kewenter, Design & Produktion, SKHOOP

  Miljø: Har ikke nogen farlige farvestoffer i tøj. Kontrollerer stofferne mod REACH, EU:s nye kemikalielovgivning om stoffer, stoffer må indeholde. De der er testet til dato er godkendt. Er med i organisationen REPA.   Genanvendelse: På kontoret, genbruger man, og de fleste går til og fra arbejde.   Dyr: Dunet bliver kun taget fra fugle, hvor fuglen bliver brugt og fjer er et biprodukt. Mulesing-fri merino uld.   Etik: Arbejder meget med Kina, hvor der er et langt kontrakt. "Vi ville aldrig acceptere børnearbejde. I Kina er det anderledes, hvor en 15-årig kan arbejde på fabrikkerne. Når vi møder en ny leverandør, spørger vi altid om miljøet og forholdene på fabrikkerne. Fabrikker, hvor der er børnearbejdere, eller hvor arbejderne sover på gulvet, ville vi aldrig tolerere. " Sissi Kewenter
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!