Women's Joane Mid Tights - ID: A042921

SkhoopWomen's Joane Mid Tights

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Joane Mid Tights fra Skhoop

Joane Mid Tights er et par stretchy træningstights fra Skhoop, der er fantastisk til yoga, løbeturen eller anden træning. Eller som allroundtights til hverdagen. De har en bred talje for optimal komfort. • Møntlomme
• Printet SKHOOP logo i refleks langs venstre ben
• Materialer:
92% polyester, 8% elastan
Egenskaber for Women's Joane Mid Tights:
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst i buksebenet: Nej
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
For: Uforede
Antal lommer: 0 stk
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Kompression: Nej
Opbevaringslomme: Ja
SKHOOP gør trendy sporty tøj i stærke farver til sporty piger. Alt tøj er også designet i Åre, Sverige. Der giver plus point!

Mere fra Skhoop

Se alle Trænings bukser

 • Miljø & Etik

  Blank

  Vi arbejder så meget og så langt, som vi kan i stilhed., Det er meget vigtigt med miljøet, og vi finder, at mange af vores kunder, også syntes det. Flere og flere mennesker bliver bevidste om det. Dette er virkelig cool!"

   

  Sissi Kewenter, Design & Produktion, SKHOOP

  Miljø: Har ikke nogen farlige farvestoffer i tøj. Kontrollerer stofferne mod REACH, EU:s nye kemikalielovgivning om stoffer, stoffer må indeholde. De der er testet til dato er godkendt. Er med i organisationen REPA.   Genanvendelse: På kontoret, genbruger man, og de fleste går til og fra arbejde.   Dyr: Dunet bliver kun taget fra fugle, hvor fuglen bliver brugt og fjer er et biprodukt. Mulesing-fri merino uld.   Etik: Arbejder meget med Kina, hvor der er et langt kontrakt. "Vi ville aldrig acceptere børnearbejde. I Kina er det anderledes, hvor en 15-årig kan arbejde på fabrikkerne. Når vi møder en ny leverandør, spørger vi altid om miljøet og forholdene på fabrikkerne. Fabrikker, hvor der er børnearbejdere, eller hvor arbejderne sover på gulvet, ville vi aldrig tolerere. " Sissi Kewenter
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!