Børnesandaler

(89 varer)

Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af sandaler til børn. Store som små, voksne som børn - ingen ønsker at have det for varmt, og det gælder også fødderne. Du finder både smukke, bløde og solide sandaler fra mærker som Kavat, Keen og Merrell, der passer til eventyr, selv for de mindste børn.

Sandaler med plads til at vokse i

Mange børnesko er lidt slankere i designet, hvilket gør det muligt at købe sko og sandaler med plads til at vokse i, og som samtidig sidder godt på foden. Her finder du flere fine og mere stabile sandaler med beskyttelse til tæerne, men også modeller, hvor tæerne skal være helt fri. Fælles for de modeller, du finder på Outnorth, er, at det er holdbare og billige sandaler til både udendørs leg og større eventyr for hele familien. Eftersom børns fødder vokser meget, kan der være stor forskel på de enkelte fødder. Det er dog altid vigtigt, at der er god plads til tæerne, så de kan bevæge sig. Børns fødder vokser hurtigere, ifølge mange vokser de mere om sommeren! Et par sandaler med god tåplads er et fremragende køb til de varme sommerdage.

Vigtigt at lade dine fødder ånde

Når det er tid til at sætte sko på børnenes fødder, er det rart, at du som forælder ved, at det er et par sko, der gør fødderne åndbare, mens sandalerne er robuste og modstår mange af de forhindringer, som dit barn kan støde på udendørs. Læder er et materiale, der ånder godt, men også de syntetiske materialer kan fungere godt, så længe det er sandaler.

Børn elsker at smide deres sko og strømper, så snart de får mulighed for det, med al ret, fordi det er godt for børn at lade tæer og fødder være frie, når de udvikler sig og vokser. Med lette sandaler kan dit barn imidlertid bevæge sig frit og naturligt.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!