Børnestøvler

(115 varer)

Børn er ikke bange for snavs og er vilde med spændende eventyr. De kravler, bygger huler, hopper i vandpytter og dyrker de tempofyldte lege. Det er vigtigt, at dit barn er klædt i funktionelle sko, der passer til et aktivt liv. Derfor har vi samlet børnesko fra mærker som Salomon, The North Face, og Keen.

Børnestøvler til forskellige behov

Hos Outnorth finder du støvler til de forskellige behov. Er dit barn aktivt og har brug for en sko, der virker hele året rundt, kan vi varmt anbefale Xa Pro 3D Mid fra Salomon. Det er en sko med medium skaft og en climashield waterproof-beskyttelse.

Har dit barn brug for en støvle med et højere skaft, så tjek Basin WP Kids fra Keen. Støvlen er polstret, vandtæt og er nem at snøre. Den fungerer lige så godt i skolen som til de sneklædte eventyr.

Omhyggeligt udvalgt sortiment

Hos Outnorth har vi fokus på funktion, kvalitet og komfort. Derfor vælger vi produkter med stor omhu, for vi ønsker, at du bliver glad og finder lige det, du leder efter. Det er vigtigt, at dine børn føler sig trygge med designet og fornemmelsen af ​​støvlerne. Der er en række af lave, høje, enkle og farverige børnestøvler i sortimentet.

Tænk på, at støvlen bør have plads til en varm strømpe, hvis det bliver rigtig koldt. Det kan også være nyttigt at imprægnere skoene, alt afhængigt af det materiale, de er fremstillet af. Her hos Outnorth finder du gode skoplejemidler, så du bliver i stand til at tage dig af dine sko og støvler på bedste vis.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!