Børnestøvler

(113 varer)

Børn er ikke bange for snavs og er vilde med spændende eventyr. De kravler, bygger huler, hopper i vandpytter og dyrker de tempofyldte lege. Det er vigtigt, at dit barn er klædt i funktionelle sko, der passer til et aktivt liv. Derfor har vi samlet børnesko fra mærker som Salomon, The North Face, og Keen.

Børnestøvler til forskellige behov

Hos Outnorth finder du støvler til de forskellige behov. Er dit barn aktivt og har brug for en sko, der virker hele året rundt, kan vi varmt anbefale Xa Pro 3D Mid fra Salomon. Det er en sko med medium skaft og en climashield waterproof-beskyttelse.

Har dit barn brug for en støvle med et højere skaft, så tjek Basin WP Kids fra Keen. Støvlen er polstret, vandtæt og er nem at snøre. Den fungerer lige så godt i skolen som til de sneklædte eventyr.

Omhyggeligt udvalgt sortiment

Hos Outnorth har vi fokus på funktion, kvalitet og komfort. Derfor vælger vi produkter med stor omhu, for vi ønsker, at du bliver glad og finder lige det, du leder efter. Det er vigtigt, at dine børn føler sig trygge med designet og fornemmelsen af ​​støvlerne. Der er en række af lave, høje, enkle og farverige børnestøvler i sortimentet.

Tænk på, at støvlen bør have plads til en varm strømpe, hvis det bliver rigtig koldt. Det kan også være nyttigt at imprægnere skoene, alt afhængigt af det materiale, de er fremstillet af. Her hos Outnorth finder du gode skoplejemidler, så du bliver i stand til at tage dig af dine sko og støvler på bedste vis.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!