Varmtforet gummistøvler

(94 varer)

Hos Outnorth kan du købe varmforede gummistøvler til mænd, kvinder og børn. Gummistøvler er praktiske sko, der virker til de fleste aktiviteter. Man kan bære gummistøvler både i byen og til de aktive eventyr. En klassisk gummistøvle er uforet, og den kræver en varm strømpe, hvis det bliver køligt udenfor. Men gider du ikke bøvle med strømper, anbefaler vi, at du tjekker vores udvalg af varmforede gummistøvler. I sortimentet finder du støvler fra udvalgte mærker som Tretorn, Didriksons og Bogs.

Støvler til hele familien

De fleste børn elsker at hoppe i vandpytter og tøver ikke med at lege i regnvejret. Er der behov for varme og praktiske støvler til de yngste, så tjek modellen Gimo fra Kavat. Den fungerer perfekt i vintergarderoben og beskytter foden mod regn, våd sne og sjap. Når du har brug for det, kan du nemt vaske støvlerne i maskinen ved max. 30°.

Til de voksne finder man bl.a. Polar II Warm fra Viking. En gummistøvle, der er foret med uldfilt. Uld er en naturlig fiber med isolerende egenskaber, og den absorberer sveden på naturlig vis, så du kan sikre dig, at dine fødder ikke bliver kolde eller fugtige. Støvlen har også et tredobbelt gummilag, som øger stabiliteten og holdbarheden.

Vælg den rigtige størrelse

Er du usikker på, hvilken størrelse dit barn eller du skal have, kan du tage et A4-papir. Læg den korte side mod en væg. Placér foden på papiret med hælen ind mod væggen. Markér fodmålet ved storetåen (eller det længste punkt på foden) og mål derefter længden fra kanten af ​​papiret til mærket med et målebånd. Husk, at du ikke bør læne dig mod en væg eller holde i noget, når du måler.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!