Gummistøvler

(76 varer)

Gummistøvler - praktisk, vandtæt mode

En gang var gummistøvler udelukkende en praktisk fodbeklædning, der kunne holde fødderne tørre, når underlaget var sumpet, meget vådt eller du skulle gå i vand. Sådan er det ikke nødvendigvis i dag. For selv om mange forsat anvender gummistøvler til deres traditionelle formål, er de i perioder også højeste mode blandt dem, der tør gå deres egne veje på mere end en måde. Se det store udvalg af gummistøvler, og bestil dit favoritpar i dag!

Her finder du alle former for gummistøvler - støvler til byen, haven eller vandreture. Køb 100% vandtætte gummistøvler online fra velkendte brands som Bogs, Nokian, Tretorn, Barbour, LaCrosse, Baffin og Viking.

Her gør et par gummistøvler en forskel:

Du kan med fordel vælge et par gummistøvler, hvis du:

Gummistøvler - lige så meget funktion som udseende


Et par gummistøvler, som sørger for, at fødderne ikke bliver våde, kan virkelig være guld værd, uanset om det handler om havearbejde eller hunden, der skal luftes. Det er naturligvis vigtigt, at gummistøvlerne er praktiske, når vandpytterne synes at være lige så store som Østersøen, men de behøver bestemt ikke at være triste i farverne, og der findes et hav af nuancer, der passer til ens individuelle smag. Gummistøvlerne skal indlysende nok være vandtætte, men de bør også sidde behageligt på foden og være gode at gå i. I det tidlige forår eller sene efterår kan det være nødvendigt at ilægge en ekstra sål, som kan holde foden beskyttet mod kulden, der spreder sig rundt i gummistøvlerne. Er det ikke tilstrækkeligt, kan du også finde forede gummistøvler i vores sortiment eller vælge et par varme sokker fra f.eks. WoolPower.


Hvilke gummistøvler skal jeg vælge?


Gummistøvler kan fås med et skaft i forskellige højder, og her skal du tænke på, hvad støvlerne skal bruges til. Et højere skaft er velegnet til ture ude i naturen, hvorimod de lavere passer bedre til hverdagsbrug eller havearbejde. Skal du ud at vandre eller tilbringe tid i skoven, kan du med fordel vælge en gummistøvle med en grov sål, der giver et godt greb på underlaget. Du bør også stille dig selv spørgsmålet, om du skal bruge gummistøvlerne, når det bliver koldere. For så skal du eventuelt gå efter et par forede støvler, der holder fødderne varme.

Ud fra dit behov for gummistøvler, kan du vælge mellem forskellige typer gummistøvler her på siden. De enkelte modeller kan enten dække alle eller være designet til bestemte af de behov, vi lige har gennemgået.

Den traditionelle gummistøvle

Den gummistøvle, de fleste tænker på, når de hører ordet gummistøvle, er den traditionelle, højskaftede, grønne gummistøvle fra f.eks. Viking. Det er den type støvler af gummi, du tit ser landmænd og erhvervsfiskere iklædt. Det er den moderne udgave af den oprindelige Wellington støvle, som af mange regnes for gummistøvlernes forfader.

Den har et højt, forholdsvist smalt skaft, er oftest udstyret med snørelukning for oven og en god, solid gummisål med et kraftigt mønster underneden. Det er støvler der både er vandtætte, og sikrer dig et godt, solidt greb i underlaget.

På trods af det meget traditionelle design fås den alligevel i mange forskellige designvarianter. Her adskiller de enkelte modeller sig primært på lukningen af støvlerne for oven.

F.eks. kan lukningen være udformet som en rem. Det kan også være, at støvlerne har fold bagpå, der gør det nemmere at få fødderne ned i de smalle skafter. Når først du har stukket fødderne ned, kan du så efterfølgende lukke støvlerne med en rem i toppen, så de sidder tæt til benet.

Ja, der findes mange fortolkninger at vælge imellem.

Gummistøvler til børn

Til børnene fås der et hav af forskellige både praktiske og søde gummistøvler med nuttede motiver eller friske farvevalg.

På en regnvejrsdag er gummistøvler det praktiske og fremsynede valg til ungerne. For hvem husker ikke den fryd, det var at hoppe i vandpytter, da vi var små. Enten på grund af sprøjtet eller for at tømme vandpytten og så se den fyldes igen.

Her kan praktiske detaljer, som f.eks. et par håndtag i hver side af støvleskafterne, gøre det nemmere for børnene at få gummistøvlerne på. For lige så sjove de var at hoppe i vandpytter med, lige så besværlige kan du nok også huske, at de var at få på.

De varme gummistøvler

Til vinterbrug foretrækker både voksne og børn oftest en foret gummistøvle. Den gør det nemmere at holde varmen, når udendørstemperaturen nærmer sig eller kryber under frysepunktet.

Her er det især vigtigt, at støvlerne tillader fødderne at ånde, så du ikke bliver for varm om benene. Desuden er det vigtigt, at foret ikke stikker op over støvleskaftet, når først du har støvlerne på. Gør det det, risikerer du, at foret leder vand ind i støvlerne, hvis du får trådt ned i en dyb snedrive eller vandpyt.

De stilfulde gummistøvler

Endelig er der de stilfulde gummistøvler. Her finder du både modeller med højt, smalt skaft i klare farver, og stilfulde kortskaftede støvler i Chelsea-boot stil, der er lige til at smutte i. Det er støvler, der gør dig til en sand fashionista på et splitsekund.

Gummistøvler til alle behov

Så uanset om du skal på tracking med hele familien, du vil sikre, at ungerne altid har tørre fødder, eller ønsker at skille dig ud, er et par gummistøvler den praktiske løsning. Bestil i dag med gratis ombytning og 30 dages fuld returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!