Sandaler

(287 varer)

Hos Outnorth har funktion og komfort den højeste prioritet. Er du friluftselsker, tager du sikkert på eventyr, selvom det er rigtig varmt. Hos os finder du sandaler fra mærker som Keen, Teva og Olukai til damer og herrer, der fås i forskellige modeller. De fleste sandaler er ergonomiske og designet med funktionalitet i fokus.

Sandaler til forskellige sammenhænge

Sandaler er praktiske sko, som passer til de fleste aktiviteter. Måske har du brug for en enklere flip-flop sandal eller en luftig og mere robust model, der passer til dine friluftsaktiviteter. Hos Outnorth kan du vælge mellem forskellige modeller, alt afhængigt af aktivitetstypen.

Skal du ud i et hårdt terræn, kan du vælge hybridsko fra Keen, en kombination af avanceret terrænsko og en luftig sandal. Perfekt, når du går på et underlag, som kræver et godt greb, men samtidig har brug for en sko, som tillader dine fødder at ånde i et varmt klima. Befinder dit barn sig på en strand med stenet bund, og har han/hun brug for et stabilt fodfæste, finder du passende sandaler fra bl.a. Teva. Sandaler med shock pad modvirker træthed i hælen, mens en stabil sål får den stenede bund til at føles som en blød sandstrand.

Sandaler til hele familien

Her finder du sandaler til hele familien - mor, far og børn. De mange børnemodeller er fordelagtige, når der skal leges i et højt tempo, og det er tid til eventyr. Har du brug for ordentlige sandaler til dit yngste barn, skal du tjekke modellerne fra Keen, som tåler vand takket være en praktisk dræningsfunktion, og som desuden kan vaskes uden problemer, hvis de bliver snavsede.

Med de rigtige sandaler har hele familien energi til at blive udendørs længere. Et par lækre sandaler er lige så praktiske på de aktive eventyr som på en byferie, hvor det ofte bliver til timelange vandreture. Find dine favoritter hos os allerede i dag!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!