Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Løbesko med Pigge

(5 varer)

Løbesko med pigge passer til dig, der stiller hårde krav til grebet i alle slags terræner, men ikke mindst ved sne og is. Hvilken løbesko med pigge der er den bedste, er selvfølgelig individuelt og bør vælges ud fra dine behov. En løbesko med pigge giver dig et bedre greb, mens skridtene forbliver afslappede, selv når det er glat udenfor.

I vores udvalg af løbesko med pigge findes der rigtig gode sko, der kan klare svære underlag. De kommer fra mærker som Icebug og Haglöfs. Nyd en god løbetur ude i naturen med et godt greb, uanset vejret, og og du slipper for de kiksede kolbøtter.

Mønstret på sålen er også vigtigt

Selvom skoene har pigge, er mønstret på sålen også en vigtig ting, så vidt du ikke bare løber på ren is. Er sålen ikke tilstrækkeligt groft mønstret, bliver det sværere at få et godt greb på de mere porøse underlag, såsom sjap og sne. Flere af de sko, som vi forhandler, er gode og har et godt greb på de forskellige underlag. Supplér gerne dine løbesko med dupper med damask, hvis du løber meget i mudder og slud. Det giver dig en god beskyttelse mod pletter og snavs.

Slip for at montere dine egne pigge

At købe pigge til montering på sine almindelige løbesko er selvfølgelig et alternativ, og visse fremstiller tilmed deres egne pigge. Vil du derimod slippe for al bøvlet og ikke mindst risikoen for at skade dine almindelige sko, er løbesko med pigge lige noget for dig. At bruge forskellige sko ud fra den givne sæson bevirker desuden, at du ikke slider dine sko nær så hurtigt. På den måde er det ikke sikkert, at det i længden skulle blive dyrere at have flere løbesko.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!